Resita Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Resita Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Resita Elvetia sunt de la Peco Omv

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Resita Elvetia  ,calatoriti rapid  in zilele de,Marti, Joi si Vineri catre-ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Resita Elvetia sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Resita Elvetia

Curse autocar Resita Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Bilet microbuz Resita Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.  Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Resita spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea , AlexEuro Tour foloseste autocare dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Elveția, denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome

Program plecari Resita Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Rezervari

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Resita

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna 

Rezervari