Roznov Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane  Roznov Elvetia  la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Roznov Elvetia sunt de la Statie

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de,Marti , Joi si Vineri .  Autocarele si microbuzele pt transport persoane Elvetia sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Roznov Elvetia

Curse autocar Roznov Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane   sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi

Curse microbuz Roznov Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Roznov Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Plecari din Roznov spre Zurich Elvetia

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Roznov Zurich Elvetia cu plecare in fiecare marti,joi,vineri

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Zurich cel mai mare oraș și inima comercială a Elveției

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

contact si rezervari bilete.

Pentru mai multe detalii referitoare la transport Elvetia  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Roznov Elvetia

ST. Gallen – Basel – Aarau – Zurich – Biel – Berna


 Transport persoane Romania Elvetia – Transport persoane Romania Belgia  – Transport persoane Romania Olanda  – Transport persoane Romania Anglia  –   Romania Elvetia transport persoane

Rezervari