Sighisoara Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Sighisoara Elvetia

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Sighisoara Elvetia sunt de la Gara -marti-joi-vineri CATRE-ST. Gallen – Basel – – Zurich – Biel – Berna

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul SighisoaraElvetia /

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Sighisoara Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Sighisoara Elvetia

Curse autocar Sighisoara Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de5% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Program plecari Timisoara Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Curse microbuz Sighisoara Elvetia

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei .Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Sighisoara Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea, AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din Sighisoara

ST. Gallen – Basel – – Zurich – Biel – Berna

Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna. Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale, unde se învecinează cu Germania la nord, cu Franța la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.

Rezervari