Slobozia Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Slobozia Elvetia  la adresa 

Plecarile pt cursa Slobozia Elvetia sunt de la Gara 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul SloboziaElvetia ,calatoriti rapid si la adresa

Transport persoane Slobozia Elvetia

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Slobozia Elvetia sunt, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Slobozia Elvetia

Curse autocar Slobozia Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 5% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la la cele mai mici preturi,

Program plecari Slobozia Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Curse microbuz Slobozia Elvetia

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Slobozia Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea   folosim autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Plecari din Slobozia catre Elvetia-la adresa

ST. Gallen – Basel – Zurich – Biel – Berna

Elveția denumită complet Confederația Elvețiană , este o republică federală formată din 26 de cantoane autonome, cu capitala federală la Berna. Țara se situează în partea de vest a Europei Centrale, unde se învecinează cu Germania la nord, cu Franța la vest, cu Italia la sud, și cu Austria și Liechtenstein la est.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 

Rezervari

COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE ROMANIA ELVETIA

 Compania international de transport personae Alex Eurotour, in colaborare cu Aliseb Tours Romania, Romfour si Giltrans, efectueaza curse zilnice pe rute intre Romania si Elvetia, tur si retur, dar si catre alte 10 tari din Europa. Transportul este efectuat la adresa. In prețul biletului de călătorie, noi am introdus in mod gratuit si transportul unui bagaj de pana la 50 kg.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0040332-566-255

0040756-833-674

0040762-280-240