Targu Ocna Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Targu Ocna Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Targu Ocna Elvetia sunt de la Gara. AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Ocna Elvetia ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de ,Marti, Joi si Vineri CATRE ST. Gallen – Basel – –Zurich– Biel – Bern

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Ocna Elvetia sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje

Transport persoane Targu Ocna Elvetia

Curse autocar Targu Ocna Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Targu Ocna Elvetia sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Targu Ocna Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Targu Ocna Elvetia

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

.Program plecari Targu Ocna Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.

Plecari din Targu Ocna spre Elvetia

Transport persoane Romania Elvetia presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare de ultima generatie dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

SOSIRI SI PLECARI – Targu Ocna Elvetia

ST. Gallen – Basel – –Zurich– Biel – Bern

Rezervari