Toplita Elvetia transport persoane la adresa

Transport  persoane Toplita Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

Plecarile pt cursa Toplita Elvetia sunt de la Fast Food centru. AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Toplita Elvetia  ,calatoriti rapid si la adresa in zilele de Marti,Joi si Vineri .CATRE-ST. Gallen – Basel –– Zurich – Biel – Berna

Autocarele si microbuzele sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Toplita Elvetia

Curse autocar Toplita Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.   In pretul biletului pt transport persoane Toplita Elvetia sunt incluse 40 kg bagaj.  De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Program plecari Toplita Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Curse microbuz Toplita Elvetia

 Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.    Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Toplita Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

Plecari din Toplita spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea  AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane din Romania spre Elvetia cu autocarul.

Elveția este o republică federală formată din 26 cantoane autonome , cu capitala federală la Berna.

PLECARI spre Elvetia dinToplita

ST. Gallen – Basel –– Zurich – Biel – Berna

. Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Calatoreste cu AlexEuro Tour oriunde in siguranta!

Transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi.


Rezervari