Vaslui Elvetia transport persoane la adresa

Transport persoane Vaslui Elvetia la adresa

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Vaslui Elvetia ,calatoriti rapid  in zilele de Marti,Joi si Vineri Autocarele si microbuzele pt transport persoane Vaslui Elvetia sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Vaslui Elvetia

Curse autocar Vaslui Elvetia

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.  In pretul biletului pt transport persoane Vaslui Elvetia  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Bilet autocar Vaslui Elvetia

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa pentru Elvetia la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Program plecari Vaslui Elvetia:

– plecari din Romania: Marti, Joi si Vineri

Reduceri la grupuri mai mari de patru persoane si copii intre 1-10 ani

– Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala in limita  de  40  kg.

– Calatorul trebuie sa  se prezinte  la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare

Plecari din Vaslui spre Elvetia

presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Pentru ca serviciile noastre de transport persoane Elvetia  sa fie unele profesionale, pasagerul va trebui sa respecte anumiti pasi pentru a-si asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.

Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.  Serviciile de transport persoane Vaslui Elvetia se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente competente.

 

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

PLECARI spre Elvetia din– Vaslui

ST. Gallen – Basel –Zurich – Biel – Berna

Elvetia  este o republică federală, este o destinatie turistica stilata, ce va ofera statiuni de schi moderne, precum Zermatt, Verbier, St. Moritz si trasee pentru drumetii, vara .

Rezervari