Aiud Troyes transport persoane la adresa Franta

Aiud Troyes transport persoane.la adresa  -joi

0756833674   0762280240

Transport persoane Aiud  Troyes– Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta. Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!Troyes este un oraș în Franța, prefectura departamentului Aube în regiunea Champagne-Ardenne..

Transport persoane Aiud Troyes la adresa

Asiguram transport persoane cu autocarul si microbuzul.Calatoriti rapid , la adresa si in maxim de confort.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Aiud Franta si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Curse autocar / microbuz  Aiud  Troyes Joi- 

Curse rapide Aiud  Troyes LA DESTINATIE!!!

Curse autocar  Aiud Troyes

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 50 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Aiud Troyes

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Aiud  Troyes cu plecare in fiecare zi

Pentru  detalii despre traseul Romania Franta va rugam sa ne contactati la numerele

:0762280240

0332-566-255

0756-833-674

si pe http://www.alexeurotour.ro

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.