Aiud Lille transport persoane la adresa Franta

Transport persoane Aiud Lille la adresa si retur zilnic

Transport persoane Aiud Lille  –

0756833674   0762280240

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Transport persoane Aiud Lille

Curse rapide Aiud Lille LA DESTINATIE!!!

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Romania Franta.Efectuam transport persoane  Romania Franta ,,curse rapide cu autocare si microbuze dotate la cele mai inalte standarde.Avem curse zilnice la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala . Copii intre 2-10 ani au o reducere cu 10% din valoarea biletului .

Curse autocar  Aiud Lille  – in fiecare zi.

ZILNIC transport persoane spre/din JUDETELE: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Bucuresti,Braila,Buzau, Caras-Severin, Calarasi,Constanta,Covasna,Cluj, Dolj,Dambovita, Galati,Giurgiu,Gorj, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova,, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea,,Teleorman,Vaslui,Vaslui,Vrancea

Bilet microbuz Aiud Lille

Deoarece avem curse rapide, nu efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! Nu se accepta plata la destinatie

Lille este un oraș în nordul Franței, prefectura departamentului Nord capitala regiunii Nord-Pas de Calais.Lille este situat în nordul Franței, la centrul de Departamentul de Nord (59) și aproape de Belgia, vreo douăzeci de kilometri de nord flamandă și regiunea valonă în est.

Rezervari bilete microbuz Aiud Lille 

Cursele sunt efectuate de soferi profesionisti cu experienta si vechime in transportul international de persoane,
In scop personal sau in interes de serviciu, singur sau impreuna cu familia, iti vom asigura cele mai bune conditii de transport. Trebuie doar sa faci rezervarea de restul , ne ocupam noi!

Pentru rezervari si informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati TELEFONIC !!!
Dispecerii de la birourile teritoriale va stau la dispozitie ZILNIC, la numerele de telefon afisate mai jos !!!

Telefon Rezervari

0762280240

0756833674

www.alexeurotour.ro