Aiud Strasbourg transport persoane Franta

Transport persoane Aiud Strasbourg cu microbuzul la adresa.

0756833674   0762280240

Pachetul de servicii oferite de Alexeurotour în domeniul transportului rutier internaţional are la bază tendinţa actuală de diversificare completată de personalizarea serviciilor în funcţie de doleanţele şi nevoile clienţilor.Oferim acestor servicii specializate un caracter personalizat,  deplină discreţie şi siguranţă.

Transport persoane Aiud Strasbourg

Compania noastra va ofera transport direct la adresa cu microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.. Aveti asigurat un confort deosebit si o siguranta data de personalul nostru prietenos.

Plecari Aiud Strasbourg

Din Aiud plecarea este in jurul orei 12.30 de la Peco Moll

Efectuam transportul internaţional de persoane Aiud Strasbourg si Strasbourg Aiud  în regim de linie continuă, curse de autocar România-Franta fiind făcute cu autocare şi microbuze moderne, fiabile şi confortabile

. În preţul biletului de călătorie este inclus şi bagajul clientului până în limita a 40 de kg depozitat în compartimentul special.

Calatorii dus intors Aiud Strasbourg

Firma de transport persoane  are un portofoliu de oferte ce sunt în concordanţă cu aşteptările consumatorilor combinând expertiza cu servicii de calitate în ofertele personalizate pentru toate segmentele de public.

Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy-  Mulhouse,-
Luni-Beavais,Rouen
Marti  -Dijon,Lyon,Nantes,Rennes.Anger,Macon,Nice,Le Mans,Marseilles
Joi-  Troyes,,Bordeaux,-

Sambata -Orleans,Poitier-La Rochele

* Deoarece avem curse rapide, nu efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! Nu se accepta plata la destinatie

Transport persoane Franta Romania zilnic

Curse de autocar Romania Franta efectuate în regim de linie continuă tur şi retur sunt efectuate de şoferi profesionişti, cu atestate vechi în domeniu, atenţi la nevoile şi dorinţele clienţilor, oferind, în permanenţă, asistenţă de-a lungul călătoriilor, cu autocare şi microbuze moderne, fiabile, securizate, rapide şi confortabile.

Autocar de transport persoane pentru cursa Aiud Strasbourg

Dovedindu-se a fi unul din jucătorii cheie  de pe piaţa de transport persoane Romania Franta, noi ramanem şi la ora actuală unul din partenerii de călătorie preferaţi ce oferă soluţii convenabile în călătoriile pe distanţe lungi.

Telefon Rezervari

0762280240

 0756833674

www.alexeurotour.ro