Alba Iulia Paris transport persoane Franta

Transport persoane Alba Iulia Paris zilnic  la adresa

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Alba Iulia Paris.Efectuam transport persoane  Romania Franta ,,curse rapide cu autocare si microbuze dotate la cele mai inalte standarde.Avem curse saptamanale de autocar  la preturi rezonabile si in conditii de siguranta si confort sporit.- Fiecare calator are dreptul la doua bagaje de cala . Copii intre 2-10 ani se va face o reducere cu 10% din valoarea biletului .

Transport persoane Alba Iulia Paris

Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy-  Mulhouse,-
Luni-Beavais,Rouen

Marti  -Dijon,Lyon,Nantes,Rennes.Anger,Macon,Nice,Le Mans,Marseilles

Joi-  Troyes,,Bordeaux,-

Sambata -Orleans,Poitier-La Rochele

* Deoarece avem curse rapide, NU efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

ZILNIC transport persoane spre/din JUDETELE: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Bucuresti,Braila,Buzau, Caras-Severin, Calarasi,Constanta,Covasna,Cluj, Dolj,Dambovita, Galati,Giurgiu,Gorj, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova,, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea,,Teleorman,Vaslui,Vaslui,Vrancea

Transport persoane Alba Iulia Paris  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

PARIS, ORASUL CARE NU DOARME NICIODATA

Paris– Imposibil de rezumat intr-o fraza, acest oras inseamna milioane de lucururi difierite, pentru milioane de vizitatori.Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este traversat de fluviul Sena, în nordul Franței, în mijlocul regiunii Île-de-France
.Nisa (Nice în francezăNiça în occitanăNizza în italianăNissa în spaniolăNix în provensală) este un oraș în sud-estul Franței, pe coasta Mării Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi.
Lyon– Al treilea oras ca marime din Franta este un oras industrial si comercial. A devenit o mare metropola europeana.

Pentru orice relatii si rezervari apelati cu incredere la numerele noastre

Telefon Rezervari

0762280240

756833674

www.alexeurotour.ro