Alexandria Paris transport persoane Franta

Transport persoane Alexandria Paris zilnic  la adresa

Daca doriti sa calatoriti din Alexandria catre unul din orasele Frantei,PARIS,cu autocarul sau microbuzul, Alexeurotour va pune la dispozitie cele mai avantajoase servicii si preturi . Transportul de persoane Romania Franta se realizeaza ZILNIC in jurul orei 06.00 direct la destinatia dorita de dvs.

Transport persoane Alexandria Paris

NU efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Pentru transport Alexandria Paris veti beneficia de autocare moderne, dotate cu aer conditionat, televizor, sistem audio.
Va stam la dispozitie cu informatii si detalii privind transportul de persoane Alexandria Paris si retur non stop. Echipa noastra este pregatita sa va furnizeze toate detalii necesare privind calatoria dvs. in cele mai bune conditii.

Transport persoane Paris Alexandria – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

PARIS, ORASUL CARE NU DOARME NICIODATA

Paris– Imposibil de rezumat intr-o fraza, acest oras inseamna milioane de lucururi difierite, pentru milioane de vizitatori.Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este traversat de fluviul Sena, în nordul Franței, în mijlocul regiunii Île-de-France
.Nisa (Nice în francezăNiça în occitanăNizza în italianăNissa în spaniolăNix în provensală) este un oraș în sud-estul Franței, pe coasta Mării Mediterane, la poalele Alpilor Maritimi.
Lyon– Al treilea oras ca marime din Franta este un oras industrial si comercial. A devenit o mare metropola europeana

Plecari catre orasele

Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy-  Mulhouse,-
Luni-Beavais,Rouen

Marti  -Dijon,Lyon,Nantes,Rennes.Anger,Macon,Nice,Le Mans,Marseilles

Joi-  Troyes,,Bordeaux,-

Sambata -Orleans,Poitier-La Rochele

Daca aveti intrebari privind durata calatoriei, pretul biletelor, conditii din autocare si microbuze, statiile de plecare, orasele si localitatiile pe care le parcurgem, bagaje, nu ezitati sa ne contactati.

Telefon Rezervari

0762280240

756833674

www.alexeurotour.ro