Beclean Strasbourg transport persoane Franta

Transport persoane Beclean Strasbourg

Transport persoane Beclean Strasbourg

Transport persoane Beclean Strasbourg  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Beclean Strasbourg  – in fiecare zi.

Curse rapide Beclean Strasbourg

Curse microbuz Beclean Strasbourg

.Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Bilet autocar Beclean Strasbourg

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Beclean Strasbourg

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Beclean Strasbourg  cu plecare  in fiecare zi

.3transport persoane si retur prin Alex Euro Tour cu autocare si microbuze  moderne si la cele mai bune preturi

Bilet microbuz Beclean Strasbourg

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Beclean Strasbourg se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Beclean Strasbourg

Strasbourg  este un oraș în Franța

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240/  0756833674