Bicaz Franta transport persoane la adresa

Transport persoane Bicaz Franta la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Bicaz Franta ,calatoriti rapid si la adresa .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Transport persoane Bicaz Franta

Curse autocar Bicaz Franta

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane Bicaz Franta  sunt incluse 10 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la  cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy,Moulhouse,Callais

Beavais,Rouen,-Luni

Dijon,Lyon,Nantes,Rennes.Anger,Macon,Nice,Le Mans,,-Marti  –

Troyes,,Bordeaux,MarseillesJoi-  

Orleans,Poitier-La Rochele-Sambata

Curse microbuz Bicaz Franta

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Bicaz Franta se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane   cu plecare  in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Franta la cele mai mici preturi

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

SOSIRI SI PLECARI –Bicaz Franta

Paris-Lille-Mulhouse-Strasbourg-Metz-Reims–Nancy-Orleans-Nimes

Lyon-Dijon-Bordeaux-Marseille-Nantes-Rennes-Angers-Troyes–Rochefort

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240 si pe

 http://www.alexeurotour.ro