Blaj Strasbourg transport persoane Franta

Transport persoane Blaj Strasbourg si retur la adresa

Transport persoane Blaj Strasbourg
Transport persoane Blaj Strasbourg

Transport persoane Blaj Strasbourg  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Blaj Strasbourg  – in fiecare zi.

Curse rapide Blaj Strasbourg direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!! .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilet

Reduceri si avantaje pentru transport persoane.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Blaj Strasbourg cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur.

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Blaj Strasbourg

Strasbourg  este un oraș în Franța, prefectura departamentului Bas-Rhin, capitala regiunii Alsacia..Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674