Bucuresti Franta transport persoane la adresa

Transport persoane Bucuresti Franta la adresa zilnic 

0762280240   0756833674

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii excelente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Plecari catre

:Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy-  Mulhouse,-
Luni-Beavais,Rouen
Marti  -Dijon,Lyon,Nantes,Rennes.Anger,Macon,,Le Mans,Marseilles
Joi-  Troyes,,Bordeaux,-

Sambata -Orleans,Poitier-La Rochele

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

SOSIRI SI PLECARI – Franta

Paris-Lille-Mulhouse-Strasbourg-Metz-Reims–Nancy-Orleans-

Lyon-Dijon-Bordeaux-Marseille-Nantes-Rennes-Angers-Troyes–Rochefort

Deoarece avem curse rapide, nu efectuam servicii de transport colete, pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! Nu se accepta plata la destinatie

ZILNIC transport persoane spre/din JUDETELE: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Bucuresti,Braila,Buzau, Caras-Severin, Calarasi,Constanta,Covasna,Cluj, Dolj,Dambovita, Galati,Giurgiu,Gorj, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova,, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea,,Teleorman,Vaslui,Vaslui,Vrancea

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1.Transport persoane Bucuresti Franta

autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim   transport persoane   in fiecare zi

3. Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Plecare Bucuresti Franta zilnic cu autocare si microbuze la adresa

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, OLANDA,FRANTA,AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA- transport persoane, cu plecari zilnice sau saptamanale.

Pentru mai multe detalii despre traseul Bucuresti Franta va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0762280240

0756833674

www.alexeurotour.ro.