Craiova Franta transport persoane la adresa

Transport persoane Craiova Franta  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane Craiova Franta ,calatoriti rapid la adresa cu autocarul si microbuzul .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei.

Transportam persoane in siguranta in Europa de peste 15 ani. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

 

Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy–  Mulhouse

,-Luni-Beavais,Rouen

Marti  –Dijon,Lyon,Nantes,Rennes.Anger,Macon,Nice,Le Mans

Joi-  Troyes,,Bordeaux,Marseilles 

Sambata -Orleans,Poitier-La Rochele

Reduceri bilete autocar Craiova Franta

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o%.In pretul biletului pt transport persoane Craiova Franta  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Craiova Franta la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Craiova Franta

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Calatorul trebuie sa respecte Conditiile Generale de Transport, parte integranta a contractului de transport. Conditiile sunt afisate la sediul agentiilor vanzatoare si pot fi obtinute gratuit, la cerere, la eliberarea biletului de calatorie. In caz de litigiu, calatorul nu poate invoca necunoasterea clauzelor contractului de transport.

*Alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz Craiova Franta

2. Craiova Franta transport persoane cu plecare  in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Franta la cele mai mici preturi

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

SOSIRI SI PLECARI –Craiova Franta

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Rezervari

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Romania Franta, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro