Falticeni Paris transport persoane Franta

Transport persoane Falticeni Paris la adresa

 

Transport persoane Falticeni Paris

Transport persoane Falticeni Paris  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuzecorespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar- microbuz Falticeni Paris   in fiecare zi.la adresa

Curse autocar Falticeni Paris

.Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Bilete microbuz Falticeni Paris

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse microbuz Falticeni Paris

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Falticeni Paris  cu plecare  in fiecare zi

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa  Franta la cele mai mici preturi

 

Transport persoane Falticeni Paris

Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane si pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240  /0756833674