Focsani Franta transport persoane la adresa

Transport persoane Focsani Franta  la adresa

0756-833-674   0762-280-240

Plecarea din Focsani va fi  in jurul orei 2 de pe strada Marasesti

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Focsani Franta, la adresa NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare. Microbuzele si autocarele sunt conduse de catre soferi profesionisti pana la adresa solicitata.

Conditii decente de transport persoane catre: Germania, Austria, Olanda si Belgia Preturile pentru transport sunt cele mai bune pe care le poti gasi in Romania. Suna si convinge-te!

Transport persoane Focsani Franta

PLECARI DIN ROMANIA

Luni.marti.miercuri,joi,vineri,sambata=Pars,Metz,Reims.Nancy,Strasbourg,Valence

Marti,Joi=Chartres,Le Mans,Rennes,Angers,Nantes,Belfort,Dole,Macon,Mulhouse,Besancon,Dijon,Lion. PLECARI DIN FRANTA=Joi si duminica din aceste orase

Joi=Annecy,Chambery,Grenoble,Valence,Montelimar,Orange,Avignon,Arles,Nimes,Montpellier,Beziers,Narbone,Carcassohne,Toulouse,Montauban,Cuneo,Savona,Sanremo,Nice,Cannes,Frejus,Saint Tropez,Toullon,Marsillia,Aix de Provence,Salon de Provence,Manosque,Gap,Clermont Ferrand,Brive de Gilliard,Bordeaux,Troyes,Sens Orleans,Tours,Poitiers,La Rochelle, PLECARI DIN FRANTA-Duminica din aceste orase

Sambata=Soissons,Compiegne,Beauvain,Amiens,Rouen,Evreux,Le Havre,Caen. PLECARI DIN FRANTA-Marti din aceste orase

Preturi transport copii -Franta

Copii intre 0-2 tinut in brate -gratuit.

Copii intre 0-2 cu loc 70 e.

Copii intre 2-10 -70 e

Copii intre 10-14 -100e

Copii de la 14 ani pret intreg

Plata biletului la plecare

LA PLECARE

Rezerva bilet  telefonic si ai anulare gratuita, preturi fara concurenta si plata la plecare.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Oferim asigurare de transport precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura pentru decontare. Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri. Biletul se achita la imbarcare, la sofer. Nu se accepta plata la destinatie. La rezervarea biletului pasagerii vor fi informati de ora si locul plecarii.

Curse microbuz Focsani Franta

In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Focsani Franta se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

 SOSIRI SI PLECARI –Focsani Franta

Paris-Lille-Mulhouse-Strasbourg-Metz-Reims–Nancy-Orleans–

Lyon-Dijon-Bordeaux-Marseille-Nantes-Rennes-Angers-Troyes–Rochefort

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240  si pe

 http://www.alexeurotour.ro