Huedin Franta transport persoane la adresa

Transport persoane Huedin Franta  la adresa zilnic

0756833674   0762280240

AlexEuroTour asigura transport persoane  Huedin Franta cu autocarul si microbuzul la adresa .

NOU!! Va asiguram ca s au depus eforturile necesare pentru igienizarea masinilor inainte de plecare.Purtarea mastilor este obligatorie pe tot parcursul calatoriei

Zilnic :Strasbourg,Paris,Lille,,Metz,Reims,Nancy–  Mulhouse

,-Luni-Beavais,Rouen

Marti  –,Nantes,Rennes.Anger,,Le Mans,Marseilles– Moulouse,Belfort,Besancon,Dijon,Macon,Lyon,Valence,Avignon.

Joi- Bordeaux,Clermont Ferand,Brive,Moulouse,Belfort,Besancon,Dijon,Macon,Lyon

Vineri-Troyes,,La Rochele,Sens,,Orleans,Tours,Poitiers,

Sambata -Orleans,Poitier-La Rochele

Curse autocar Huedin Franta

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o%.In pretul biletului pt transport persoane Huedin Franta  sunt incluse 40 kg bagaj.  Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Huedin Franta la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Curse microbuz Huedin Franta

Oferim

Puteti beneficia si de o masa calda pe traseu si cafea incluse in pretul biletului. Dorim sa oferim clientilor nostri o experienta incantatoare, sigura si confortabila

Atentie! Iti recomandam sa faci rezervarea biletelor cu 2-3 zile inainte de data plecarii. Astfel, vei evita pericolul de a nu mai gasi locuri libere,.

*Alegeti sa calatoriti cu noi:

1. Oferim transport autocar si microbuz Huedin Franta

2. Huedin Franta transport persoane zilnic

.3. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Huedin Franta ieftine

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane,cu plecari saptamanale.

SOSIRI SI PLECARI – Huedin Franta

Cursele de retur au  loc in fiecare zi, traseul desfasurandu-se  de la adresa. Va punem la dispozitie bilete de autocar si microbuz la preturi avantajoase. Alaturi de noi veti avea inclus in pretul biletului, posibilitatea de a transporta un bagaj de cala de pana la 45 de kg si altul de mana. De asemenea, avem grija ca pasagerii nostri sa beneficieze de o masa calda pe drum, de un confort sporit

ECONOMISESTI TIMP
SI BANI

Acum ai posibilitatea sa iti achizitionezi biletul simplu, ieftin si rapid.
In doar 4 minute ai biletul , fara sa fie nevoie sa te deplasezi pana la agentie.

Puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

In cazul inscrierilor anterioare datei de calatorie veti obtine tichetele de rezervare si informatii referitoare la traseu, statii si orar de la agentiile noastre. Distribuirea locurilor in autocarele noastre se face in functie de ordinea rezervarii.

Va rugam sa anuntati orice amanare sau renuntare la calatorie cu cel putin 24 de ore inainte de data plecarii.

Dispecerat rezervari –

Pentru detalii și prețul călătoriei, va rugam sa apelați telefonic dispeceratul de rezervări pasageri. In prețul călătoriei, este inclus și bagajul de 50 kg. precum și o masa la un restaurant din Romania. Orele de îmbarcare-debarcare sunt aproximative, dat fiind faptul ca transportul se efectueaza pana la adresa solicitata.

  • IMPORTANT

    Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Rezervari

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

si pe http://www.alexeurotour.ro