Medias Strasbourg transport persoane

Transport persoane Medias Strasbourg Franta si retur la adresa

Transport persoane Medias StrasbourgTransport persoane Medias Strasbourg  – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta

.Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

 

 

Curse autocar / microbuz Medias Strasbourg  – in fiecare zi.Strasbourg  capitala regiunii Alsacia

Curse rapide Medias Strasbourg direct LA DESTINATIE!!!

 

Preturi promotionale!!! .

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilet

 Reduceri si avantaje pentru transport persoane.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbudin mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Medias Strasbourg  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Medias Strasbourg

Strasbourg este un oraș în Franța.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 / 0756833674