Podu Iloaiei Paris transport persoane

Transport persoane Podu Iloaiei Paris Franta si retur la adresa

 Transport persoane Podu Iloaiei Paris

Transport persoane Podu Iloaiei Paris  – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

nga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Podu Iloaiei Paris  –  in fiecare zi. PARIS, ORASUL CARE NU DOARME NICIODATA

Curse rapide Podu Iloaiei Paris LA DESTINATIE!!!

Preturi promotionale!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.  Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Podu Iloaiei Paris  cu plecare  in fiecare zi

3.puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi

4.pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Podu Iloaiei Paris

Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI FRANTA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240

0756833674