Botosani Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Botosani Germania  la adresa zilnic

Botosani Germania transport persoane

Germania este o republica federala alcătuită din 16 state numite Landuri . Capitala federală și cel mai mare oraș este Berlin. Industria germană este una din cele mai dezvoltate din lume.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Botosani Germania

Plecarile pt cursa Botosani Germania sunt de la Peco Omv(pe Sucevei)  9:30.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Botosani Germania / Germania Botosani ,calatoriti rapid si la adresa zilnic. Autocarele si microbuzele pt transport persoane Botosani Germania sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung  cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Botosani Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Curse microbuz Botosani–Germania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Botosani Germania
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Bilete de autocar  Germania Botosani

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 12 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Botosani – Germania. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Transportam masini pe platforma din Germania.

Plecari spre Germania  cu microbuz din Botosani in fiecare zi .

Botoșani este municipiul de reședință al județului cu același numeMoldovaRomânia.

Este așezat în partea de sud-vest a județului Botoșani, pe interfluviul dintre râurile Sitna și Dresleuca, spre vest între Dresleuca și Siret, apoi coboară între dealurile CrivățAgafton, Baisa, în adâncuri sprijinindu-se pe platforma Moldovei.

Plecari din Germania catre Botosani in fiecare zi din saptamana.

Botosani Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. Preturile cele mai  mici. Curse rapide.Rezervari la numerele .

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig– Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari