Botosani Koln transport persoane la adresa

Transport persoane Botosani Koln la adresa

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Botosani Koln la adresa.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Botosani Koln

Curse autocar / microbuz Botosani Koln – Transportul se face in fiecare zi tur-retur l

Curse rapide Botosani Koln  LA DESTINATIE!!!

Botosani Koln

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Botosani Koln sunt  dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Curse microbuz Botosani Koln

1. Oferim transport autocar si microbuz Botosani Koln din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Botosani Koln cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Botosani Koln

Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cursa Botosani Koln la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Köln (cunoscut în limba română și drept Colonia; în dialectul local: Kölle) este un oraș în landul Renania de Nord-Westfalia (Nordrhein-Westfalen) din Germania, pe locul patru ca mărime după Berlin, Hamburg și München.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari zilnice.

Telefon Rezervari

0762280240     

 0756833674

si pe www.alexeurotour.ro