Braila Germania transport persoane bilete de autocar

Transport persoane Braila Germania  la adresa zilnic

 

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Braila Germania ,calatoriti rapid si la adresa.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Braila Germania sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Trebuie doar sa ne contactati si noi va oferim cea mai buna varianta de transport Braila Germania si transport Germania Braila.

Transport persoane Braila Germania 

Daca iti doresti sa pornesti la drum si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

 

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (40 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Tarifele avantajoase cat si siguranta si rapiditatea care o ofera mijloacele noastre de transport, va vor face sa achizitionati bilet microbuz Braila Germania.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Braila Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Brăila este municipiul de reședință al județului cu același numeMunteniaRomânia. Orașul este situat pe malul stâng al Dunării.Brăila este o veche așezare pe malul stâng al Dunării, apărând cu numele „Drinago” într-o veche descriere geografică și de călătorii spaniolă, „Libro del conoscimiento

 

Republica Federală Germania acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală

Transport persoane Germania Braila cu preluare de la domiciliu

Oferim servicii de transport persoane Germania Braila, cu preluare de la domiciliul dumneavoastra din Germania, pe baza codului postal al localitatii.

Calatoriti cu noi pe cursa Germania Braila in conditii ireprosabile si in cel mai scurt timp.

.

Bilete de autocar  Germania Braila

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Braila – Germania. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

 

 Braila Germania

Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland ,acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Braila Germania

Plecari din Braila catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Brailla Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari