Braila Mannheim transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Braila Mannheim Germania si retur la adresa

Transport persoane Braila Mannheim – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Braila Mannheim transport persoane

Curse autocar / microbuz Braila Mannheim –  in fiecare zi tur-retur 

Curse rapide Braila Mannheim direct la adresa

 

 

Braila Mannheim doar pe baza codului postal

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Mannheim Braila transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila Mannheim cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur

!3.transport persoane si retur prin AlexEuro Tour cu autocare moderne si la cele mai bune preturi din Romania

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Mannheim

Mannheim este un oraș în sud-vestul Germaniei (landul Baden-Württemberg), situat la vărsarea râului Neckar în fluviul Rin.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

 

 Rezervari

0762280240 – 0756833674