Braila Verden transport persoane la adresa Germania

Braila Verden transport persoane Germania si retur  la adresa

Braila Verden transport persoane

Braila Verden transport persoane – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Braila Verden –  in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Braila Verden direct LA DESTINATIE!!!

 

Braila Verden

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului,. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Program plecari – autocare si microbuze Braila – Germania

cursa nr.1– plecari din BRAILA: luni-joi-sambata de la gara la ora 05.00

cursa nr.2-plecari din Braila:zilnic-orientativ ora 01.00-06.00 de la sediu

 

Verden Braila  transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Braila Verden transport persoane cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur !

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Braila Verden

Orasul Verden (Aller) apartine stat Niedersachsen, judet Lüneburg si districtul Verden.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 Rezervari

0762280240   0756833674