Buzau Germania transport persoane | Microbuz la adresa

Transport persoane  Buzau Germania la adresa zilnic

Buzău este un județ situat în sud-estul României. Se învecinează la nord-vest cu județele Brașov și Covasna, la vest cu Prahova, la sud cu Ialomița, la est cu Brăila, și la nord-est cu Vrancea.Municipiul se află la cotul Carpaților de curbură, la confluența drumurilor între trei mari provincii românești: Muntenia, Transilvania și Moldova

Plecarile pt cursa Buzau Germania sunt de la Gara orientativ  6:00

AlexEuroTour asigura transport de persoane cu autocarul si micobuzul Buzau Germania / Germania Buzau, calatoriti rapid si la adresa in fiecare zi. Returul este zilnic

Transport persoane  Buzau GermaniaStatia si ora imbarcare – autocar / microbuz – persoane

Parcare XXL (vis a vis Galeria)Ora : 6.00

Curse dus-intors, cu autocare si microbuse moderne 8+1 locuri, siguranta si confort, masini confortabile (climatizare, caldura, navigatie, incalzire, muzica, etc.), 2 soferi profesionisti, !!!

Bilete de autocar – transport persoane Buzau Germania

, Calatoriti din Buzau in cele mai importante orase din Germania, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.

Curse directe microbuz Buzau Germania

Plecari zilnice Buzau Germania la adresa

Va oferim si transport cu microbuzul Buzau Germania si transport cu microbuz Germania Buzau curse rapide spre Germania direct la adresa.

Siguranta si confort la preturi excelente

Bilete autocar Buzau Germania si Germania Buzau la preturi rezonabile

Germania este una dintre cele mai vizitate tari din Europa, fiind si cea mai mare putere economica ,oferind o gama variata de posibilitati multor persoane care ii trec granita.

De asemenea Germania este una dintre cele mai vizitate tari de pe continent si din punct de vedere al turismului.

Conditii Transport autocar Buzau Germania

Oferim asigurare de transport pentru pasageri si bagaje (40 kilograme kg. incluse per persoana), precum si bilete de calatorie, chitanta, bon fiscal sau factura fiscala pentru decontare !!!
Nu efectuam servicii de transport pachete sau bagaje neinsotite de pasageri !!!
*** Pretul biletului se achita la îmbarcare la șofer (la urcare) !!! NU se accepta plata la destinatie

Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Transport persoane Germania Buzau de la adresa cu plecari zilnice

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane de o calitate ireprosabila. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.

Curse dus intors Buzau Germania cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania  persoanele se preiau de la adresa si se transporta rapid in siguranta si confort in Buzau Romania

Daca aveti orice intrebari privind transport persoane Buzau Germania si Germania Buzau va stam la dispozitie la orice ora la unul din numerele de telefon afisate mai jos De asemenea daca intampinati greutati in a va face o rezervare pentru traseul Buzau Germania si Germania Buzau si doriti consiliere sau daca aveti sugestii referitoare la activitatea noastra suntem in intampinarea dumneavoastra la apeland la unul din numerele afisate in pagina.

Cursa de transport cu autocarul  Buzau in Germania

Punem foarte mare accent pe siguranta si confortul clientului nostru, de aceea va punem la dispozitie mijloace de transport moderne, clasificate 3-4 stele, dotate cu aer conditionattelevizor, scaune comode si rabatabilesistem wi-fi pe toata durata calatoriei.

  Pret bilet autocar si reduceri – transport persoane Buzau Germania si Germania Buzau

Plecari spre Germania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig– Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden –Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau

Se poate pleaca si din localitatile:

Ramnicu Sarat -Germania

Transport persoane Buzau Germania cu autocar!

Pentru intrebari privind transport persoane Buzau Germania si retur va stam la dispozitie la orice ora la numerele de mai jos.

Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor dumneavoastra!

Echipa noastra este pregatita oricand sa va furnizeze toate informatiile necesare privind calatoria dumneavoastra cu autocarul sau microbuzul pe ruta Buzau-Germania si retur.

informatii si rezervari online pentru transport persoane Buzau Germania

Buzau Germania

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Buzau Germania

Plecari din Buzau catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Romania Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari

  FACEBOOK