Constanta Flensburg transport persoane Germania la adresa

Transport persoane Constanta Flensburg Germania  la adresa

Transport persoane Constanta FlensburgSpecializati in transport persoane Constanta Flensburg, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care

speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Plecari din Germania catre Constanta cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

Curse autocar  Constanta Flensburg –

 fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Constanta Flensburg direct LA DESTINATIE!!!

. Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10 e din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Constanta Flensburg sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Curse  microbuz Constanta Flensburg

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara

2. Oferim persoane Constanta Flensburg cu plecare  in fiecare zi

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

4.Transport persoane Constanta Flensburg si retur prin Alex Euro Tour

Transport persoane Constanta Germania la adresa

Orasul Flensburg apartine stat Schleswig-Holstein si districtul Flensburg.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 Rezervari

0762280240   –  0756833674