Constanta Papenburg transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Constanta Papenburg la adresa Germania

Transport persoane Constanta Papenburg Oferim servicii de transport persoane Constanta Papenburg si retur la adresa. Suntem  specializati in transport international de persoane Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Constanta Papenburg

Plecari Constanta Papenburg si retur

Plecarile cu autocarul si microbuzul din Constanta (Romania) spre Papenburg (Germania) in fiecare zi de la Gara  la ora 01.00. 

Pretul biletului pentru transport persoane Constanta Papenburg si Papenburg Constanta

Pretul biletului este de 120 euro de persoanaGratis va oferim  bagaj pana in 40 de kg. Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport Constanta Papenburg si retur, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului. Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Constanta Papenburg se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transportul este asigurat pana la adresa dorita de client, astfel daca aveti un cod postal sau o adresa  nu ezitati sa ne sunati, va stam la dispozitie NON STOP.

Contactati-ne pentru transport cu autocarul Constanta Germania

Plecari din Constanta catre Germania cu autocarul sau microbuzul sant in fiecare zi. Pentru detalii privind  traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind calatoria cu autocarul Romania Germania, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com

Program plecari – autocare si microbuze Constanta Germania

plecari din Constanta:zilnic-orientativ ora 23.30-03.00 de la sediu

plecari din Germania zilnic de la adresa

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240