Constanta Tuttlingen transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Constanta Tuttlingen Germania  la adresa

Transport persoane Constanta Tuttlingen

Transport persoane Constanta Tuttlingen – Specializati in transport international de persoane, detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Program plecari – autocare si microbuze Constanta – Germania

Constanta Tuttlingen.

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, . In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Constanta Tuttlingen sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje..Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

Tuttlingen Constanta  transport persoane de la adresa

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Constanta Tuttlingen cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur

,4.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane ConstantaTuttlingen

Orasul Tuttlingen apartine stat Baden-Württemberg Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

Autocarele si microbuzele pentru transport persoane Constanta Germania  te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Germania la adresa dorita, avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite

Program plecari – autocare si microbuze Constanta Germania

plecari din Constanta:zilnic-orientativ ora 23.30-03.00 de la sediu

plecari din Germania zilnic de la adresa

Telefon Rezervari

0762280240/ 0756833674