Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Ingolstadt transport persoane la adresa

Transport persoane Deva Ingolstadt  la adresa

Transport persoane Deva Ingolstadt – Specializati in transport international de persoane  detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Transport persoane Deva Ingolstadt

Curse autocar / microbuz Deva Ingolstadt – Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

Curse rapide Ingolstadt direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Deva Ingolstadt

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 2o% din pretul biletului,  In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Ingolstadt sunt , dotate cu aer conditionat webasto, sacaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport persoane cu autocar si microbuz  din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane  cu plecare  in fiecare zi atat tur cat si retur!

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Deva Ingolstadt

Ingolstadt este un oraș din regiunea administrativă Bavaria Superioară, landul BavariaGermania,Ingolstadt este orașul menționat  ca locul nașterii monstrului creat de Victor Frankenstein.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane si colete pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

Telefon Rezervari

0762280240  0756833674  0332566255

sau pe www.alexeurotour.ro