Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Koblenz transport persoane la adresa

 Transport persoane Deva Koblenz cu autocar si microbuz la ADRESA

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Deva Koblenz la adresa.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Deva Koblenz

Koblenz este un oraș în Germania, landul Renania-Palatinat, având o populație de 112.167 locuitori  Numele orașului vine din latinescul “Castellum apud Confluentes” (Castelul de la confluență), aici fiind locul de vărsare al râului Mosel în Rin.

 

Transport persoane Deva Koblenz si Koblenz Deva

0756833674 – 0762280240

  Plecarile cu autocarul si microbuzul din Deva(Romania) spre Koblenz (Germania)zilnic la adresa.

De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane Deva Koblenz se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Transport persoane Deva Koblenz

Curse rapide,LA ADRESA, in Koblenz -Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Galati, Braila, Vaslui, Bacau, Bucuresti, Buzau, Husi, Brasov, Deva, Sibiu, Focsani, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava,Campulung Moldovenesc,Vatra Dornei,Bistrita, Targu Mures, Harghita, Turda,Fagaras,Cluj,Oradea,Dej,Gherla,Alba Iulia,Blaj, Craiova,Deva,Simeria,Filiasi,Calarasi,Targu Jiu,Hunedoara,Petrosani,Ramnicu Valcea,Ramnicu Sarat,Targoviste,Ploiesti,Giurgiu,Constanta,Tulcea,Medgidia,Cernavoda,etc

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Romania- Germania.

Cursele de autocar Deva – Koblenz sunt curse de linie . Puteti  sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

Pentru mai multe detalii  si rezervari va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

si pe www.alexeurotour.ro