Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Leipzig transport persoane Germania

Transport persoane Deva Leipzig, Germania

  Cauti transport persoane Deva Leipzig? Aici gasesti bilete autocar Deva Leipzig si retur la preturi minime. Efectuam transport international de persoane Romania-Germaniazilnic la adresa!

Transport persoane Deva Leipzig

Apeleaza la o firma de transport de incredere! Suna la numerele afisate pentru a face rezervare bilete autocar Deva-Germania. Transportam persoane pe ruta Romania-Leipzig cu plecare atat din orasele mai mari cat si provincie, direct la adresa dorita si cu conditii excelente de calatorie, in autocare moderne si microbuze

Transport persoane Deva Leipzig

Transport persoane Deva Leipzig: pentru a afla cu exactitate costul, sunati la unul din numerele afisate, deoarece pretul poate depinde de perioada si alte variabile.  Veti primi informatii si despre plecari spre Germania, traseul efectuat  sau orarii etc.

Transport persoane Deva Leipzig – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Deva Leipzig – Transportul se face in fiecare zi tur-retur la adresa!

0762280240 – 0756833674

www.alexeurotour.ro

Preturi promotionale!!! Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, i. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane  Deva Leipzig sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Deva  Leipzig cu plecare  in fiecare zi ,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Leipzig este un oras din estul Germaniei. Este cel mai mare oras si unul dintre cele 6 centre importante ale landului Saxonia.Numele orasului provine din limba slava, sub formele Lipsk, Lipsko si semnifica “locul cu tei”.

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA

Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Telefon Rezervari

0762280240 – 0756833674

si pe www.alexeurotour.ro