Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Osnabruck transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Deva Osnabruck cu autocar si microbuz la ADRESA

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Deva Osnabruck la adresa.

Parcul nostru auto este dotat cu autocare marca Mercedes si Scania, clasificate cu 4 stele! Lunga noastra activitate in domeniul transportului persoanelor in Germania a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra! Calatoriti alaturi de noi pentru a ajunge la orice destinatie in siguranta!!

Transport persoane Deva Osnabruck

ÎTransport persoane Deva Osnabruck si Osnabruck Deva

  Plecarile cu autocarul si microbuzul din Deva(Romania) spre Osnabruck (Germania)zilnic la adresa.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi,.

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei. Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.

Curse LA ADRESA, in Osnabruck -Germania ,zilnic cu Alex Euro Tour!

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Galati, Braila, Vaslui, Bacau, Bucuresti, Buzau, Husi, Brasov, Deva, Sibiu, Focsani, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava,Campulung Moldovenesc,Vatra Dornei,Bistrita, Targu Mures, Harghita, Turda,Fagaras,Cluj,Oradea,Dej,Gherla,Alba Iulia,Blaj, Craiova,Deva,Simeria,Filiasi,Calarasi,Targu Jiu,Hunedoara,Petrosani,Ramnicu Valcea,Ramnicu Sarat,Targoviste,Ploiesti,Giurgiu,Constanta,Tulcea,Medgidia,Cernavoda,etc

Transport persoane Deva Osnabruck

Transportul calatorilor este cu autocarul,dar si cu microbuzul,parcul nostru auto fiind dotat cu masini bune dar si cu soferi profesionisti cu o vasta experienta pe traseele Romania- Germania.Cursele de autocar Deva – Osnabruck sunt curse de linie . Puteti  sa ajungeti direct la adresa dorita in Germania, din Romania plecam din statii fixe.

Osnabrück şi-a găsit locul în istorie ca oraş al Păcii Westfalice. Însă Osnabrück este mult mai mult: un oraş cu neobişnuit de multe faţete, care poate fi redescoperit mereu din noi unghiuri. De exemplu, ca oraş al celor care ştiu să savureze, răsfaţă vizitatorii cu minunatele întâlniri gastronomice şi specialităţile regionale.

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la oricare din numerele noastre de telefon

0756833674 – 0762280240

si pe www.alexeurotour.ro