Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Deva Passau transport persoane la adresa Germania

Transport persoane Deva Passau la adresa zilnic

Transport persoane Deva Passau – Specializati in transport international de persoane , detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.  Lunga noastra activitate in domeniul transportului turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

Curse autocar / microbuz Deva Passau – Transportul se face in fiecare zi !

0762280240  0756833674

Curse rapide Passau direct LA DESTINATIE!!!

Transport persoane Deva Passau

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, i In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane Passau sunt  dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane  si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra:

1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Deva Passau cu plecare  in fiecare zi.

Calatoriti cu Alex Eurotour din majoritatea judetelor ( oraselor ) Romaniei :

Galati, Braila, Vaslui, Bacau, Bucuresti, Buzau, Husi, Brasov, Deva, Sibiu, Focsani, Neamt, Iasi, Botosani, Suceava,Campulung Moldovenesc,Vatra Dornei,Bistrita, Targu Mures, Harghita, Turda,Fagaras,Cluj,Oradea,Dej,Gherla,Alba Iulia,Blaj, Craiova,Deva,Simeria,Filiasi,Calarasi,Targu Jiu,Hunedoara,Petrosani,Ramnicu Valcea,Ramnicu Sarat,Targoviste,Ploiesti,Giurgiu,Constanta,Tulcea,Medgidia,Cernavoda,etc

Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Transport persoane Deva Passau

În Germania, la granița cu Austria orientală se află Passau, un oraș – district unic în lume și asta pentru că se află la confluența a 3 râuri ce provin din trei puncte cardinale diferite : Inn din sud, Dunărea din est și Ilz din vest. Odată ce se intalnesc, râurile își continuă drumul împreună într-o nouă direcție.Districtul Passau este un district rural  din regiunea administrativă Bavaria Inferioară,,Germania

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA  –>  GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA Transport Persoane, cu plecari saptamanale.

 

Pentru orice relatii si rezervari privind transportul de persoane Deva Passau va rugam sa ne contactati la oricare din nr de telefon:

0762280240  0756833674