Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Targu Frumos Germania transport persoane la adresa zilnic

 Transport persoane  Targu Frumos Germania  la adresa zilnic

Transport persoane  Targu Frumos Germania

 

Germania este o republica federala alcătuită din 16 state numite Landuri . Capitala federală și cel mai mare oraș este Berlin. Industria germană este una din cele mai dezvoltate din lume.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Targu Frumos Germania

 

Plecare din  Targu Frumos – de la Peco OMV piata – 11:00 orientativ.Autocarele si microbuzele pt transport persoane Targu Frumos  Germania sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane Targu Frumos Germania si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Curse microbuz Targu Frumos–Germania

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj. Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie  la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Targu Frumos Germania
In cazul inscrierilor care se vor efectua fie in ziua plecarii la agentie fie direct la autocar, veti primi toate documentele necesare calatoriei.Aveti obligatia, in calitate de calator sa pastratati biletul pe tot parcursul calatoriei.Serviciile de transport persoane  se verifica permanent din punct de vedere legitim de catre autoritatile competente.Republica Federală Germania  acronim RFG, colocvial, Germania, este un stat în Europa Centrală.

Bilete de autocar Targu Frumos Germania

REDUCERI la biletul de microbuz,pentru  grupuri organizate de persoane . Copiii intre 2 ani si 10 ani benificiaza de reducere 10 % din pretul biletului de autocar Targu Frumos – Germania. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Transportam masini pe platforma din Germania.

Plecari spre Germania  cu microbuz din Targu Frumos in fiecare zi .

Târgu Frumos este un oraș în județul Iași,  Se află în Câmpia Jijiei, lângă râul Bahluieț.Localitatea este situată în zona estică a județului, pe malurile Bahluiețului. Orașul este străbătut de șoseaua națională DN28 care leagă Iașul de Roman. La Târgu Frumos, din DN28 se ramifică șoselele naționale DN28A, care duce spre vest la Pașcani și Moțca  și DN28B care duce spre nord la Hârlău și la Botoșani. Prin oraș trece calea ferata Pascani Iasi În Târgu Frumos se află reședința comunei Ion Neculce care înconjoară ca un inel orașul.

Targu Frumos Germania transport persoane la adresa zilnic

Transport persoane Germania cu microbuzul la adresa. .Rezervari la numerele .

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Curse zilnice Romania- Germania si Germania – Romania

–Adorf-Aachen-Augsburg- Alsfeld- Bad Kissingen –Bad Neudstadt-Bielefeld–Bruchsal-Bonn- Bremen–Bamberg-Bruchsal-Baden Baden- Berlin-Bremerhaven-Braunsweigh-Celle-Chemnitz- Dresden –Duren-Dusseldorf –Dortmund-Deggendorf-Darmstadt-Eschwege-Erfurt–Frakenthal–Frankfurt-Fulda-Gottingen-Hof -Halle- Hannover-Hamburg-Hagen-Heidelberg-Hannover-Heilbronn-Ingolstadt-Jena- Kassel- Koln-Kirchheim-Koblenz-Kaiserslautern–Karlsruhe–Leipzig–Leverkusen- Magdenburg-Memingen–Minden–Munster-Munchen-Mannheim- Mainz-Nurnberg-Neumunster- Oldenburg-Osnabruck-Offenburg-Passau- Pegnitz-Plauen-Potsdam-Pforzeim-Regensburg-Reutlingen–Rosenheim–Rostok-Schweinfurt–Solingen-Steinfurt-Stuttgart-Trier–Tuttlingen-Ulm-Wurzburg -Warburg -Verden -Wiesbaden -Worms–Wiesbaden–Wuppertal–Zwickau-Ulm

Rezervari