Vatra Dornei Germania transport persoane tur retur

Transport persoane Vatra Dornei Germania  la adresa

Transport persoane  Vatra Dornei Germania / Germania Vatra Dornei,cu autocarul si microbuzul asigurat de AlexEuroTour  la adresa in fiecare zi!.

Efectuam curse saptamanale pe destinatia Vatra Dornei Germania la preturi excelente si in conditii de siguranta, calitate si confort. Aveti inclus in pretul biletului 40kg bagaj plus alte bonusuri. Transportam persoane in Germania de mult timp ceea ce ne recomanda.Transportul se realizeaza cu microbuze sau autocare dotate corespunzator pentru a beneficia de un confort ridicat in timpul calatoriei.Calatorie placuta!

Transport persoane Vatra Dornei Germania

Transportul de persoane are un maxim profesionalism si siguranta deplina.De aceea transportul se realizeaza cu autocare si microbuze  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara. Standardele de siguranta imbinate cu confortul calatoriei ne recomanda in transport persoane Vatra Dornei Germania.

Statie autocar/microbuz si ora de plecare(orientativ) :

  • GARA
  • ora: 10.30

Ora si locul de imbarcare vor fi comunicate telefonic cu o zi inaintea plecarii de catre soferul care parcurge ruta Vatra Dornei Germania.

Transport persoane Germania Vatra Dornei cu preluare de la domiciliu

. Cu noi puteti ajunge la destinatie in cel mai scurt timp si in conditii de confort excelente.Calatoriti cu noi pe ruta Germania Vatra Dornei cu autocare si microbuze cotate 3 si 4 stele.Din Germania persoanele se preiau de la domiciliu si se transporta rapid in siguranta si confort in Vatra Dornei.

 

Pretul biletului Vatra Dornei Germania si Germania Vatra Dornei incepe de la 120 euro de persoana.

Servicii gratuite: In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul autocarului.

De ce noi?

1. Transport persoane Romania Germania si Germania Romania este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane pe ruta Romania Germania si Germania Romania .
3. Siguranta si confort la transport persoane Romania Germania si Germania Romania.
6. Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane si colete.
7. Depunem eforturi pentru pregatirea profesionala a angajatilor nostri.
8. Tratam toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism.

Rezerva bilet autocar  pe ruta Vatra Dornei Germania rapid si simplu, telefonic

 

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240