Romania Italia transport persoane

 Romania Italia transport persoane si retur

TRANSPORT PERSOANE ROMANIA-ITALIA CU AUTOCAR

Transport persoane Romania – Italia prin intermediul agentiei noasre va  stam la dispozitie cu transport catre Italia, efectuat cu autocar dotat cu aer conditionat, sistem audio – video, scaune rabatabile,  pentru confortul si siguranta calatoriei dumneavoastra.

In calatoriile dumneavoastra spre  Italia sunteti insotiti de soferi profesionisti, cu mare experienta, care va vor ajuta la incarcarea si descarcarea bagajelor, cat si la toate problemele ce pot aparea pe parcursul calatoriei.

Romania Italia transport persoane

Transportul Romania – Italia se face pe mai multe trasee din tara, iar iesirea este pe la Vama Bors – Oradea.

Cu sosire in:

Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia – Bergamo – Milano – Torino –  – Asti – Alexandria – Voghera – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Reggio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pesarro – Ancona – Pescara – Termoli-Fogia – Bari – Brindisi – Lecce –– Taranto – Prato – – Arezzo – –– Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovillari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valentia – Reggio Calabria.

Transport persoane Italia

Plecari cu autocarul pe ruta Romania – Italia in zilele de Luni, Marti, Joi ,Vineri , iar returul din Penisula este Joi si Duminica. Pretul unui bilet este de la 80 € pana la 110 €, depinde de fiecare oras in parte.

Copii care inca nu au implinit 10 ani au o reducere de 20 € din pretul biletului. Si la biletul de dus-intors avem o reducere de 10 €. In Italia avem opriri la Gara sau Autogara.

Venetia este,asa cum a fost mereu,un oras aparte. Aproape tot anul cu exceptia iernii, cea mai mare parte a energiei acestui oras este dedicata turismului.Venetia inseamna pentru turisti un pod de piatra peste un canal cu o gondola neagra legata dedesubt.Este mult mai mult de atat!

Daca doriti un transport de calitate si comfort va punem la dispozitie numere de telefon pentru a putea face rezervari dar si informatii ce privesc calatoria. Rezervarile se fac cu 2 sau 3 zile inainte de ziua plecarii.

 Transport persoane Romania Italia, Transport persoane Italia

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Romania Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

 Romania Italia transport persoane cu autocar

Transport persoane spre Italia e oferit de AlexEuroTour , care pune la dispozitia turistilor, persoanelor aflate in interes de serviciu si persoanelor care doresc sa isi viziteze familia in Italia, curse regulate cu plecare din Romania . Cele doua curse de transport cu autocarul Romania – Italia si Italia – Romania se realizeaza cu autocare moderne in conditii de maxima siguranta si confort.

Pentru a rezerva un transport cu autocarul pe ruta Italia sunati la numerele afisate

Bilete microbuz Italia

Punem la dispozitie bilete de microbuz pentru Italia la preturi avantajoase

 . Plecari din orasele Romaniei

Italia , oficial Republica italiană este un stat unitarrepublică parlamentară, aflat în Europa de sud

Pentru mai multe detalii  va rugam sa ne contactati la numerele de telefon:

0756-833-674

0762-280-240

Rezervari