Arad Torino transport persoane Italia

Transport persoane Arad Torino Italia marti si vineri

 

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Arad Torino. Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani, grupuri mai mari de 5 persoane

.Arad Torino transport persoane

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

Arad Torino transport persoane Italia

Arad Torino

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Arad Torino–  bilet microbuz

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.

Transport persoane  Torino cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Torino din Arad

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Torino Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.

  PLECARI din Arad  spre Torino

Torino  este un important oraș industrial în nord-vestul Italiei.

Plecari din Arad spre Torino cu  microbuzul . Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane , ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240