Arad Ancona transport persoane Italia

Transport persoane Arad Ancona Italia  vineri

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane  Ancona Va multumim ca ne-ati ales! Avem peste 10 ani de experienta in domeniul transportului rutier de persoane. Responsabilitatea face diferenta! Va oferim cele mai bune servicii de transport persoane

Arad Ancona transport persoane Italia
Transport persoane Arad Ancona Italia  vineri

.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

Arad Ancona

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Arad Ancona–  bilet microbuz

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.

Transport persoane  cu microbuz

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 

Bilet microbuz catre Ancona din Arad

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz  Italia

.Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi  Giltrans sau Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

.

  PLECARI din Arad  spre Ancona

Ancona este un oraș-port și comună din provincia Ancona, regiunea MarcheItalia, la Marea Adriatică.

Plecari din Arad spre Ancona cu  microbuzul . Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Ancona  ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240