Arad Bologna transport persoane Italia

Transport persoane Arad Bologna Italia

0756833674   0762280240

PLECARI DIN ROMANIA- joi-ora 16

PLECARI DIN ITALIA-duminica.  Rezervarile trebuie facute cu 2-3 zile inainte de ziua plecarii

AradDedeman / peco OMV ieșire Chișinău Criș

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Arad Bologna.

AlexEuroTour asigura transport persoane cu autocarul si microbuzul Arad Bologna ,.Pentru ca punem accent pe siguranta si confortul dumneavoastra, va punem la dispozitie curse internationale regulate din ARAD cu destinatia Bologna realizate cu autocare moderne si fiabile, conduse de catre soferi profesionisti in acest domeniu.

Mai mult de atat, avantajul de a alege sa calatoriti cu noi este acela ca pretul unui bilet de calatorie cu autocarul  este mult mai avantajos comparativ cu oricare alt mijloc de transport.

.Arad Bologna transport persoane

Pentru a rezerva un loc către o localitate din țările în care efectuam transport de persoane, apelați dispeceratul de rezervări persoane , zilnic intre orele 08.30-21.00 

Arad Bologna

Orele de îmbarcare sau debarcare sunt aproximative, funcție de trafic, timpul de așteptare la controalele de frontiera sau neprevazut. Operatorul de transport pentru rezervarea dumneavoastră poate fi   Romfour-Tur, companii cu care colaboram.

Transport persoane Arad Bologna–  bilet microbuz

Beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani de 1o% .In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.

Transport persoane  cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, d aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Documente si bagaje

Fiecare pasager este responsabil pentru documentele necesare calatoriei. Aceste documente sunt:
– carte de identitate
– pasaport
– asigurare medicala
– imputernicire si cazier pentru insotitorul minorilor

. Informatii vamale puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

Bilete microbuz Bologna Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

. PLECARI din Arad  spre Bologna

Bologna  este un oraș-cetate din nordul Italiei. Este denumit „orașul roșu” pentru culoarea acoperișurilor și fațadelor sale.

Plecari din Arad spre Bologna cu  microbuzul . Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Bologna, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0756-833-674

0762-280-240