Arad Rovigo transport persoane Italia

Transport persoane Arad Rovigo Italia marti-vineri

 

Transport persoane Arad Rovigo

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Arad Rovigo Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani

.Arad Rovigo transport persoane

Colaboram  pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

 

Arad Rovigo

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Arad Rovigo–  bilet microbuz

Copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

 

Transport persoane Arad Rovigo cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Rovigo din Arad

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Rovigo Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.

  PLECARI din Arad  spre Rovigo

Rovigo este o comună din provincia Rovigoregiunea VenetoItalia.

Plecari din Arad spre Rovigo cu  microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Rovigo, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240