Arad Salerno transport persoane Italia

Transport persoane Arad Salerno

 

 

Alex EuroTour,alaturi de mari companii de transport,efectueaza curse, pe ruta Arad Salerno.  Beneficiati de reduceri :, copii intre 2-10 ani, grupuri mai mari de 4 persoane.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Arad Salerno

.Autocarele si microbuzele   sunt , dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Arad Salerno–  bilet microbuz

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.      Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz Arad Salerno

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Arad  spre Salerno

 

SOSIRI SI PLECARI  in /din

Orase  1 :
Udine -Trieste-Mestre–Rovigo-Ferrara–Venetia-Padova-BolognaRoma-Sezze-

Orase  2 :
-Verona – Brescia – Bergamo  – Alessandria –Milano – Salerno – Torino-Asti-Napoli

Salerno este un oras și o capitală de provincie în Campaniasudvestul Italiei

Plecari spre Salerno din Arad

Plecari catre Salerno din Arad cu autocarul sau microbuzul zilnic. Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Salerno, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240

Va asteptam pentru rezervari! la numerele de telefon 0756833674/       0762280240