Arad Udine transport persoane Italia

Transport persoane Arad Udine Italia

0756833674   0762280240

PLECARI DIN ROMANIA- joi-ora 16

PLECARI DIN ITALIA-duminica.  Rezervarile trebuie facute cu 2-3 zile inainte de ziua plecarii

AradDedeman / peco OMV ieșire Chișinău Criș

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Arad Udine Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani,

.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Arad Udine–  bilet microbuz

Copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

Transport din Arad spre Italia  vineri

De ce noi?

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Udine din Arad

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Udine Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Arad  spre Udine

Udine este un oraș în nord-estul Italiei, între Trieste și Veneția, în regiunea Friuli-Venezia Giulia.

RELATII privind traseul in Romania,statiile de imbarcare,orele de plecare,precum si traseul parcurs in Italia,le obtineti la numerele de telefon afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Arad Udine, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

0762280240

 0756833674

Rezervari