Informatii/rezervari la:

+40 762 280 240
+40 756 833 674
Sună si Rezervă

Bistrita Italia transport persoane

Transport  persoane Bistrita Italia

Transport persoane .Bistrita Italia

Transport  persoane Bistrita Italia

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Bistrita Italia la preturi avantajoase.Autocarele si microbuzele te transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Italia oferind doar codul postal sau numele localitatii dorite.

.Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara, TV si Wifi.

 

Transport persoane Bistrita Italia

Alex Euro Tour va asigura transport persoane Bistrita Italia  la preturi convenabile . Autocarele si microbuzele sunt , dotate cu aer conditionat , dvd, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului.

 

Transport persoane Bistrita Italia

Curse autocar si microbuz Romania Italia

Bilete autocar si microbuz

 

Bistrita Italia transport persoane Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane Bistrita Italia si copii intre 2 si 10 ani , iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemenea o reducere de 10% din pretul biletului .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

 

 

Transport din Bistrita spre Italia   marti si vineri

 

De ce noi?

1. Transport persoane Bistrita Italia  este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane
3. Siguranta si confort la transport persoane

4.Italia  .oficial Republica italiană  este un stat unitar

PLECARI din Bistrita catre Italia in urmatoarele orase:

1 :ORASE
– Padova – Udine – Bologna  Trieste-Mestr– -Verona – Brescia – Bergamo  – Milano – Asti –– Torino-Alessandria-Casale Monferato

 2 :ORASE

Forli-Rimini-Roma-Bologna-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano–Piacenza-Tortona

Pentru mai multe detalii privind calatoria catre Bistrita Italia, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240