Braila Chieti transport persoane Italia

Transport persoane Braila- Chieti si retur

Transport persoane Braila -Chieti
Transport persoane Braila- Chieti

Transport persoane Braila -Chieti – Specializati in transport  persoane Braila-Chieti detinem un parc de autocare si microbuze corespunzatoare calatoriilor comode si in deplina siguranta.

Lunga noastra activitate in domeniul transportuluilui turistic a format un colectiv de profesionisti de care speram sa va convingeti si dumneavoastra!

 

Curse autocar / microbuz Braila- Chieti –luni si Joi cu retur Joi si Duminica

Curse rapide Braila -Chieti

Efectuam curse zilnice catre orice destinatie din Italia rapid si fara intarzieri din aproape orice oras din Romania.

Italia este o tara recunoscuta de catre toti turistii datorita artei si culturii, monumentelor de valoare, sute de biserici dar si de marele Vatican. Are capitala la Roma. Italia insasi inseamna ceva diferit pentru fiecare turist in parte. Pizza, monumente, plaje, orase istorice vechi inspira acel aer de a reveni inca o data.

Daca doriti sa calatoriti intr-un din zilele in care noi avem transport persoane  Italia, este nevoie doar sa ne sunati pentru a rezerva un loc in autocar. Biletele se pot lua si in ziua plecarii din autocar.

Va propunem sa vizitam impreuna Italia, de aceea va sugeram ca ar fi minunat daca ne-ati contacta pentru realizarea acestui lucru.

Preturi promotionale!!!

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului, iar la calatoriile dus-intors, aveti de asemena o reducere de 10% din pretul biletului. In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj. De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie la cele mai mici preturi, accesand pagina noastra de contact si rezervari bilete.

Autocarele si microbuzele pt transport persoane sunt de ultima generatie, dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor.

 

Transport persoane Braila- Chieti

Orasul Chieti apartine regiune Abruzzo, provincia Chieti si comună Chieti.Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.AlexEuroTour va ofera servicii de transport international de persoane  pe ruta ROMANIA –> GERMANIA, AUSTRIA, BELGIA SI ANGLIA si RETUR, cu plecari saptamanale.

 

*Motive ca sa alegeti sa calatoriti cu firma noastra

: 1. Oferim transport autocar si microbuz din mai multe orase din tara noastra,

2. Oferim transport persoane Braila -Chieti cu plecare in fiecare zi atat tur cat si retur,

3.Pretul si zilele de plecare pot varia functie de locurile disponibile!

Telefon Rezervari

0762280240 /0756833674