Caransebes Italia transport persoane

Transport persoane Caransebes Italia

0756833674   0762280240

AlexEuroTour ofera servicii de transport persoane Caransebes Italia la preturi avantajoase.Efectuam  transport persoane Caransebes Italia, curse  cu pledin Gara Caransebes  .  Iti garantam posibilitatea de a calatori direct la destinatie  intr-o perioada scurta de timp.

Transportul de persoane au un maxim profesionalism si siguranta deplina. De aceea transportul se realizeaza cu microbuze dotate cu sisteme de siguranta suplimentara, TV si Wifi.

Transport persoane Caransebes Italia 

Autocarele si microbuzele noastre sunt verificate in mod constant atat din punct de vedere estetic cat si tehnic.  Avem cei mai profesionisti soferi care se vor asigura ca vei fi transportat la adresa in deplina siguranta.  ITALIA este o tara plina de posibilitati. Romanii din toate colturile tarii calatoresc aici fie in interes de serviciu fie in scop turistic

Transport persoane Caransebes Italia

Curse autocar si microbuz Romania Italia

Bilete autocar si microbuzCaransebes Italia transport persoane

Grupurile organizate de persoane beneficiaza de reduceri la transport persoane  Italia si copii intre 2 si 10 ani , .In pretul biletului pentru sunt incluse 40 kg bagaj.De asemenea puteti achizitiona bilete de calatorie pentru transport persoane la cele mai mici preturi.

Transport din Caransebes  spre Italia   marti si vineri

De ce noi?

1. Transport persoane   este efectuat de o echipa specializata in transportul de persoane.
2. Te informam de toata documentatia necesara pentru transport persoane
3. Siguranta si confort la transport persoane4.Italia  .oficial Republica italiană  este un stat unitar

1 :ORASE 
– Padova – Udine-Trieste-Mestre – Bologna – Roma-Verona  – Bergamo  – Milano – Asti –– Torino-Alessandria-Casale Monferato

 3 :ORASE 

Forli-Rimini-Brescia-Bologna-Ancona-Civitanova-San Benedeto-Pescara-Avezzano–Piacenza-Tortona

Transport  persoane Caransebes Italia 

Informatii vamale

puteti obtine la sediile agentiilor firmei .

In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 50 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxate suplimentar.

Firma nu-si asuma raspunderea pentru eventualele disparitii, deteriorari, inlocuiri ale bagajelor (inclusiv raspunderea vamala) sau pentru lucrurile uitate in autocar

IMPORTANT

Avand in vedere pandemia generata de COVID-19, pentru a evita imbolnavirile pasagerilor nostri, cu noul CORONA VIRUS, am luat masura, ca în toate mijloacele noastre de transport, sa efectuam dezinfectarea totala la capetele de linie, sa punem la dispozitia calatorilor nostri măști chirurgicale de protectie, manusi si dezinfectanti. Imbarcarea si debarcarea pasagerilor se face pe covoare clorurate, imbibate in biocizi speciali de distrugere a virusului COVID-19.

Rezervari

puteți rezerva un bilet de călătorie cu autocarul sau microbuzul , până la adresa dorită, doar apelând DISPECERATUL DE REZERVĂRI, unde veți primi toate detaliile călătoriei.

0762280240- 0756833674