Timisoara Casale Monferato transport persoane Italia

Transport persoane Timisoara Casale Monferato Italia marti si vineri

Timisoara Casale Monferato transport persoane Italia

 

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Timisoara Casale Monferato Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani, grupuri  organizate de persoane

.Timisoara Casale Monferato transport persoane

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara

Timisoara Casale Monferato

Autocarele si microbuzele   sunt dotate cu aer conditionat webasto, scaune rabatabile si loc spatios de bagaje.

Transport persoane Timisoara Casale Monferato–  bilet microbuz

Grupurile de persoane beneficiaza de reduceri la transport, copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului pt transport persoane sunt incluse 40 kg bagaj.

Transport persoane Timisoara Casale Monferato cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Bilet microbuz catre Casale Monferato din Timisoara

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Casale Monferato Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.

.

  PLECARI din Timisoara  spre Casale Monferato

Casale Monferrato este o comună italiană din provincia Alessandria, în Piemont.

Plecari din Timisoara spre Casale Monferato cu  microbuzul . Pentru detalii privind traseul sau pentru alte informatii ne puteti contacta la numerele afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Timisoara Casale Monferato, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

Rezervari

0332-566-255

0756-833-674

0762-280-240