Timisoara Udine transport persoane Italia

Transport persoane Timisoara Udine Italia marti-vineri

Transport persoane Timisoara Udine Italia

 

Alex EuroTour,alaturi de mari companii ,efectueaza Transport persoane Timisoara Udine Beneficiaza de reduceri :, copii intre 2-10 ani,

.Colaborarile noastre pe termen lung cu alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

 

Transport persoane Timisoara Udine–  bilet microbuz

Copii intre 2 si 10 ani au reducere de 1o% din pretul biletului.In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaj.   Puteti solicita informatii detaliate atat despre autocarele noastre cat si despre traseele si agentiile noastre din tara.

 

Transport din Timisoara spre Italia  marti si vineri

De ce noi?

Colaborarile noastre pe termen lung cu  alte agentii de transport persoane din toata tara ne face sa fim lideri in domeniul transportului de persoane si sa putem oferi clientilor nostri cele mai bune preturi ale biletelor

Transport persoane Timisoara Udine cu microbuz

Transport persoane  presupune ca siguranta calatorilor sa fie pe primul loc, de aceea AlexEuro Tour foloseste autocare  dotate cu sisteme de siguranta suplimentara.

Bilet microbuz catre Udine din Timisoara

In pretul biletului este inclus si bagajul pana la 40 Kg care este depozitat in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat cu dumneavostra in interiorul autocarului.

Siguranta transportului este primul aspect pe care tu calatorule trebuie sa-l iei in calcul.

Bilete microbuz Udine Italia

.Daca iti doresti sa pornesti la drum  si inca nu te-ai decis cu privire la mijlocul de transport cu ajutorul caruia sa ajungi la aceasta destinatie, noi reprezentam cea mai buna solutie.Pe langa faptul ca pretul biletelor este extrem de accesibil, pe intreaga durata a calatoriei veti beneficia de tot ceea ce veti avea nevoie pentru a va putea bucura de un drum linistit si lipsit de inconveniente.

  PLECARI din Timisoara  spre Udine

Udine este un oraș în nord-estul Italiei, între Trieste și Veneția, în regiunea Friuli-Venezia Giulia.

RELATII privind traseul in Romania,statiile de imbarcare,orele de plecare,precum si traseul parcurs in Italia,le obtineti la numerele de telefon afisate.

De asemenea, pentru alte cerinte sau detalii privind transport persoane Timisoara Udine, ne mai puteti scrie si la adresa de email:confort_siguranta@yahoo.com.

0762280240

 0756833674

0332566255

Rezervari

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise..